Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policisté žádají svědky o pomoc

BŘECLAVSKO: Nezodpovědní řidiči ujeli z místa dopravních nehod.  

Břeclavsko - Dopravní policisté žádají o pomoc při šetření následujících událostí:

1) Ve středu 25. listopadu v 5.45 hod. jela cyklistka směrem k střední průmyslové škole v pruhu pro cyklisty na ulici bří Mrštíků v Břeclavi. Při projíždění křižovatkou s ulicí Růžičkova jí nedalo přednost v jízdě vozidlo červené barvy nezjištěného typu. Přestože došlo ke střetu a cyklistka upadla, řidič nezastavil a z místa ujel.

2) Další nehoda se stala v pondělí 30. listopadu v 14.25 hod. na silnici vedoucí z Břeclavi na Hodonín. V katastru obce Hrušky předjížděl doposud neznámý řidič vozidla Mercedes (stříbrné barvy) kolonu nákladních vozidel, a přitom ohrozil protijedoucího řidiče osobního vozidla Škoda Octavia. Řidič tohoto auta musel strhnout řízení, aby se vyhnul čelní srážce, ale i přesto došlo ke střetu zpětnými zrcátky. Šofér vozidla Mercedes nezastavil, ale pokračoval v jízdě směrem od Hodonína na Břeclav.  

Pokud by někdo mohl poskytnout údaje směřující k ustanovení řidičů z obou dopravních nehod, žádame svědky, aby zavolali na tel. číslo 974 632 252 nebo na mob. telefon 602 469 135. Za pomoc a ochotu předem děkujeme.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 4. prosince 2015

vytisknout  e-mailem