Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky nehod

BŘECLAVSKO: Policisté prošetřují dvě starší dopravní nehody. 

Břeclavští dopravní policisté došetřují okolnosti dvou dopravních nehod a hledají případní svědky.

  • V sobotu 17. srpna 2019 ve 14:40 hodin došlo v obci Přítluky ke střetu osobního vozidla a motocyklu. Řidička Škody Octavia měla v úmyslu odbočovat vlevo na místo ležící mimo komunikaci. Přitom ale pravděpodobně přehlédla, že ji z levé strany předjíždí motocyklista na motorce Yamaha. Při odbočování pak osobní auto narazilo do motocyklisty, který upadl a utrpěl zranění. Hledáme svědky, kteří nehodu mohli vidět a podali by k ní informace potřebné k řádnému objasnění nehodového děje.
  • V pondělí 2. března 2020 v 09:40 hodin došlo v Břeclavi na kruhovém objezdu u hlavní pošty k dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla Mercedes najížděl na kruháč z ulice Břetislavova. Po kruhovém objezdu jel také nezjištěný cyklista, který následně narazil do předního nárazníku vozidla Mercedes. Cyklista po střetu s vozidlem upadl na komunikaci, řidiči sdělil, že neutrpěl žádné zranění a následně z místa dopravní nehody odjel. Mělo by se jednat o muže ve věku asi 60 - 70 let. Pátráme po totožnosti neznámého cyklisty a žádáme případné svědky, kteří by nám s jeho identifikací mohli pomoci a zároveň popsali nehodový děj.

Případní svědci, kteří události mohli vidět, a poskytli by k nim informace, se mohou ozvat na telefonu 974 632 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 3. 2020

vytisknout  e-mailem