Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bezpečně v dopravě

BŘECLAVSKO: Zveme na akci, která se uskuteční ve čtvrtek 26. září. 

Břeclav - Policie České republiky ve spolupráci s Městskou policií Břeclav, BESIPem, Městem Břeclav a Zdravým městem Břeclav pořádá ve čtvrtek 26. září 2019 preventivní akci "BEZPEČNĚ V DOPRAVĚ".  Dopolední část programu je vyhrazena středoškolákům. Žáci nejdříve zhlédnou výstavu v Domě školství, kde také budou mít možnost besedovat na téma "Městská mobilita". Na ploše u místního kulturního domu budou připravena různá stanoviště (viz přiložený plakátek).

Samozřejmě, že na uvedenu akci zveme také veřejnost. Od 12.00 do 17.00 hod. si lidé mohou vyzkoušet trenažér simulace nárazu vozidla, trenažér otočení vozidla, simulační brýle na alkohol i drogy. Dále lze z programu namátkově zmínit možnost nechat si vyšetřit zrak optometristou, navštívit stanoviště Policie ČR i Městské policie Břeclav, kde nebudou chybět ani reflexní prvky, které budeme na akci rozdávat zdarma.

Program je opravdu bohatý a připravený tak, aby se každý návštěvník dověděl o rizicích v silničním provozu co nejvíce. Tak přijďte, budeme se těšit!

por. Mgr. Kamila Haraštová, 20. září 2019

Odkazy do noveho okna

Bezpecne v doprave_A3 plakat_final

Bezpecne v doprave_A3 plakat_final 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem