Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ukradli Superba a Octavii

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Policisté pátrají po zlodějích aut. 

K dalším krádežím aut došlo dnes v noci. Auto Škoda Superb s registrační značkou 4Z9 6669 v barvě šedé metalízy zmizelo z parkoviště před domem v ulici Sídliště v Nivnici. Majitel u domu zaparkoval v jedenáct hodin večer. Ráno krátce před šestou hodinou už bylo místo prázdné. Škoda je odhadnuta na sto čtyřicet tisíc korun.

V Korytné si u rodinného domu zaparkoval majitel Škodu Octavii stejné barvy za sto dvacet tisíc korun s registrační značkou 9A6 1689. Ta zmizela někdy mezi jednou a sedmou hodinou ráno. V autě byly uloženy i osobní věci. Jejich krádeží se škoda navýšila o necelých deset tisíc korun.

Řádění zlodějů zaznamenali i v Uherském Brodě. Na sídlišti Olšava si zloděj vyhlédl hned dvě Octavie. Auta ale naštěstí zůstala na místě. U jedné poškodil zámek ve dveřích u řidiče, sklo ve dveřích u spolujezdce a zároveň poškodil i spínací skříňku. V tomto případě se škoda vyšplhala na necelých čtrnáct tisíc korun. U druhé Octavie byly pouze otevřené dveře u řidiče.

Policisté po ukradených vozech vyhlásili pátrání. Prozatím neznámým pachatelům po dopadení hrozí až pětileté vězení.

Pokud by měl někdo jakékoliv informace k tomuto případu, ať je neprodleně sdělí na nejbližším policejním oddělení případně na linku 158.

15. září 2015, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem