Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradli plné přepravky

TEPLICKO - "Basy" s lahvemi pak dali do výkupu; Na sedadle zapomněla dárky... 

Ukradli přepravky

     Z přečinu krádeže jsou podezřelí dva muži ve věku 26 a 24 let. Začátkem prosince v Bílině přelezli třímetrový plot u prodejny a z uzamčeného dvora odcizili šest přepravek s prázdnými pivními lahvemi. Ty pak odevzdali do výkupu v supermarketu, za lahve a zálohované přepravky utržili necelých tisíc korun. Zatímco staršímu lapkovi hrozí za krádež maximálně dvouleté vězení, mladší spolupachatel, který byl za majetkovou trestnou činnost v uplynulých třech letech pravomocně odsouzen, může s ohledem na svou trestní minulost strávit za mřížemi až tři roky.

 

Na sedadle zapomněla dárky

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Řetenicích vykradl osobní auto. Zloděj si všiml vánočních dárků uložených v tašce na sedadle spolujezdce, rozbil okénko a odcizil dětský vysavač, stříbrný řetízek a peněženku s doklady a více jak sedmi tisíci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 12 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Vánoce stráví ve vězení

     Štědrý večer stráví za mřížemi 32letý muž, který byl odsouzen k trestu odnětí svobody za krádež. Soudce vydal příkaz k jeho dodání do výkonu trestu odnětí svobody a po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Včera ráno byl vypátrán policisty z oddělení hlídkové služby a dodán do teplické věznice.

 

 

Teplice, 23. 12. 2015, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem