Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradla nářadí

TEPLICKO - Odcizené věci pronesla přes pokladny v tašce a další zprávy. 

Ukradla nářadí

     Ze zločinu krádeže je podezřelá 38letá žna, která minulý týden odcizila v teplické prodejně dvě krabice s aku šroubováky. Nářadí v hodnotě přes tři tisíce korun si schovala do své tašky a poté prošla pokladní zónou, aniž by za zboží zaplatila. Neunikla ale pozornosti pracovníka ostrahy, který ji na parkovišti dostihl a přivolal policisty. Žena, která se do křížku se zákonem dostala již v minulosti, byla obviněna ze zločinu krádeže, na soud bude čekat na svobodě.

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 28letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má teplickým magistrátem uložen trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel.

     Policejní hlídka ho v pátek večer zastavila v Sobědruhách, muž, který nesmí řídit až do roku 2022 a navíc měl pozitivní orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle, skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu, za který mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Odcizená kola

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do kočárkárny v panelovém domě. Z místnosti zmizela dvě horská kola, celková škoda byla vyčíslena na šest a půl tisíc korun.  Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až osmileté vězení.

Krádež nafty

     Asi padesát litrů motorové nafty odcizil neznámý pachatel, který se v katastru obce Jeníkov vloupal do pásového nakladače. Vypáčil víčko nádrže a odčerpal z ní pohonné hmoty, celková škoda byla vyčíslena na více jak tři tisíce korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až osmileté vězení, pátrají.

11. ledna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem