Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradla bonbóny

TEPLICE - Chtěla si osvěžit dech; Vloupání do RD; Pro 50 korun mohou na deset let za mříže 

Chtěla si osvěžit dech
     Osvěžit dech si zřejmě chtěla 40-ti letá žena, která v teplickém supermarketu odcizila 50 balení mentolových bonbónů v hodnotě 745 korun a aniž by zboží zaplatila, prošla pokladní zónou. Zde ji zadržel pracovník bezpečnostní agentury a předal přivolaným policistům. Ženě, která se obdobné trestné činnosti dopouští opakovaně a v minulosti byla již za majetkovou trestnou činnost odsouzena bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže.
 
Rychlé odhalení zlodějů
    Policisté vyšetřují vloupání do rozestavěného rodinného domu v Újezdečku, ke kterému došlo minulý týden. Zloději si odnesli radiátory, nářadí a lešení přistavené u domu, celkem způsobili škodu přes 90 tisíc korun. Kriminalistům se v krátké době podařilo dopadnout jednoho z pachatelů, který byl obviněn z  trestného činu krádeže, dalším šetřením bylo zjištěno, že na krádeži se podíleli další dva muži, jejich totožnost policisté již také znají. Všem spolupachatelům hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.
 
Pro padesát korun mohou až na 10 let za mříže
     Na dvě léta až deset let vězení mohou být odsouzeni dva muži, kteří v pondělí kolem poledne v Teplicích přepadli mladíka, po kterém požadovali vydání jeho šály v hodnotě 50 korun. Když odmítl šálu vydat, fyzicky jej napadli několika údery pěstí do hrudníku, ohrožovali poškozeného boxerem  a když stále odmítal šálu agresorům vydat, udeřil ho jeden z útočníků pěstí do obličeje a šálu mu vzal. Zranění naštěstí nebyla vážná a nevyžádala si lékařské ošetření. Kriminalisté případ velice rychle objasnili a oba pachatelé ve věku 22 let byli obviněni z trestného činu loupeže.

vytisknout  e-mailem