Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ukradl parfémy

LIBEREC - Po pachateli se pátrá. 

Policisté z Obvodního oddělení na Vápence se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo během soboty v Géčku v Liberci. Z prodejny parfumerie Fann se během dne "ztratilo" sedm parfémů, které byly vystavené v regálech. Zatím není zřejmé, kdo má krádež značkových vůní na svědomí. Je ale známa škoda, kterou tím způsobil, a ta se blíží  bezmála dvanáct tisícům  korunám.

Vesečtí policisté naopak pátrají po kapsáři, který v pondělí odpoledne okradl zákazníky Kauflandu. Ti bohužel udělali jednu zásadní chybu. Kabelku si odložili do nákupního vozíku a vybírali zboží. To už pak stačila pouze chvilková nepozornost a kabelka i s obsahem nepozorovaně zmizela. A s ní i věci za třináct tisíc korun. Policisté pracují na tom, aby zjistili, kdo hbitě využil příležitosti a zákazníky o kabelku připravil.

Naopak policisté z Ruprechtic totožnost zloděje, který kradl v Kauflandu v Pavlovicích, znají. Muž si schoval za pas kalhot pět čokolád Milka a odešel z prodejny. U pokladny neprojevil zájem zaplatit a hned za ní ho zadrželi pracovníci agentury. Ani jednu z čokolád nestačil ochutnat, neboť byly vráceny do prodejny, a sám putoval na policejní oddělení. I když se jednalo o krádež za stokorunu, přesto neušel postihu, a to sdělení podezření z trestného činu krádeže.  33 letý cizinec byl totiž recidivista, který se krádeží dopouštěl opakovaně a byl za ně i potrestán. Trest ho tak čeká i za krádež čokolád.

 

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz   974 466 207

vytisknout  e-mailem