Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Ukradl kabelku a zmizel

Poznáte muže na kamerovém záznamu? 

Pražští policisté pátrají od pondělí 10. srpna po muži, který v nákupním centru v pražských Řepích odcizil kabelku ženě, která si ji při vykládání nákupu položila vedle své nohy. V nepozorovaném okamžiku ji mladý muž sebral a z místa odešel. K celé události došlo krátce před polednem v OC Řepy.

Žena měla v kabelce osobní doklady, platební karty, lékařské zprávy, klíče a jiné osobní věci. Část věcí nalezla svědkyně ještě týž den na území Prahy 6, ovšem hotovost, platební karty a lékařské předpisy se již v tašce nenacházely.

K popisu podezřelého: muž ve věku kolem 25 – 30 let, vysoký asi 175-180 cm. Na sobě měl bílé triko s krátkým rukávem značky Adidas s nápisem na hrudi SPR STR, bílé ¾ kalhoty s logem Adidas, bílé krátké ponožky, černou streetovou obuv a na zádech šedý batoh. Na hlavě pak měl kšiltovku červené barvy, na kšiltu sluneční brýle a okolo krku zavěšená větší černá sluchátka. Na pravém lýtku pak větší tetování.

Podezřelému hrozí v případě vypátrání a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi, dopustil se totiž hned dvou trestných činů, a to Krádež a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V případě, že byste muže na přiložených fotografiích nebo kamerovém záznamu poznali, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158 nebo poznatek oznamte na kteroukoliv služebnu PČR.

por. Mgr. Hana Křížová,  DiS. – 19. srpna 2020

Aktualizace: Podezřelého se policistům podařilo vypátrat a zahájili s ním trestní stíhání. Děkujeme za spolupráci všem, kteří pátrání věnovali pozornost.

kpt. Jan Daněk - 27. 8. 2020

vytisknout  e-mailem