Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Ukradl 560 litrů nafty

Vzal salám a kávu a další zprávy z Bruntálu 

Na namrzlé silnici dostal smyk
V pondělí 1.2.2010 ve 22,30 hodin mezi obcemi Krnov a Úvalno jel 19letý mladík z Opavy s vozidlem Audi A6. Zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze komunikace a při průjezdu levotočivé zatáčky dostal na namrzlé silnici smyk, který nezvládl. Vyjel do levé poloviny a následně mimo vozovku, kde havaroval přes střechu. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče i jeho 18letého spolujezdce, protože oba při jízdě nebyli připoutáni bezpečnostním pásem. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Způsobená škoda činí 60 tisíc Kč.
 
Kradla se nafta
V Rýmařově u skladu na ulici Tř. Hrdinů v době od 29.1. do 1.2.2010 zatím nezjištěný pachatel odstranil visací zámek a uzamykatelnou zátku od nádrží dvou nákladních vozidel Tatra a odcizil nejméně 560 litrů nafty. Způsobená škoda činí přes 15 500 Kč.
 
Vzal salám a kávu
Rýmařovští policisté šetří krádež v obchodním domě v Rýmařově na ulici Opavská. V pondělí 1.2.2010 oznámila policistům pokladní obchodu, že chytila muže, který měl v rukávu bundy schovaný salám a kávu a chtěl se zbožím odejít bez zaplacení. Přivolaní policisté zjistili, že se jedná o 45letého muže, který je v podmínce za předchozí majetkovou trestnou činnost. Při dechové zkoušce mu naměřili 2,25 promile alkoholu. Způsobená škoda činí 31 Kč.
 
                                                                                
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem