Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ukradeného psa vrátili policisté rychle jeho majiteli

MLADOBOLESLAVSKO - Neznámý muž psa ukradl a později ho přišel vrátit 

Policisté z Obvodního oddělení Mladá Boleslav vyjížděli v úterý 19. dubna 2022 na oznámenou událost o krádeži psa rasy Yorkshier, který měl být majitelům odcizen před obchodním domem v Mladé Boleslavi.

Po příjezdu na místo se hlídka policistů zkontaktovala s ostrahou obchodního domu, aby mohla prověřit kamerové záznamy.

Po zhlédnutí kamerového záznamu policisté zjistili, že je na něm skutečně vidět krádež psa majitelům, kteří mezitím v obchodě nakupovali a to mužem v modrých kalhotách a světlé bundě.

Zvláštní na celé události bylo to, že asi o 2 hodiny později se ten samý muž, který byl vidět na kamerových záznamech, se do obchodu vrátil i se psem. Psa přivedl a chtěl ho zde zanechat, ostraha prodejny po muži požadovala vysvětlení celé události, načež se muž "vymluvil" že nerozumí a neumí česky a z místa utekl.

Pes se naštěstí v pořádku vrátil svým majitelům, policisté OOP Mladá Boleslav psa odvezli na policejní služebnu, kde na něj čekali jeho majitelé.

Celou událostí se mladoboleslavští policisté zabývají i nadále a zjišťují totožnost muže, který psa z místa odnesl a rádi by si k celé události vyslechli i jeho.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
20. dubna 2022

vytisknout  e-mailem