Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradené auto si našel majitel sám

TEPLICE - Okraden ve spánku, Zmizela 4 kola..  

Ukradené auto si našel majitel sám
 
V sobotu přišel na policii oznámit majitel vozidla Škoda Fabia, že mu byl jeho vůz přes noc z pátku na sobotu odcizen. Vozidlo nechal zaparkované před domem, a když ráno vyšel z domu, auto nikde. Policisté případ zadokumentovali jako trestný čin krádeže. V poledne pak majitel policistům oznámil, že si vozidlo sám našel v Proseticích, kdy byla uvnitř poškozená spínací skříňka. Po zloději policisté pátrají.
Z kočárkárny zmizela kola
 
Neznámý pachatel se vydal krást v noci z pátku na sobotu do Trnovan. Nejprve vylomil zámek u vchodových dveří do panelového domu. Když byl uvnitř, poškodil zámek dveří u kočárkárny, ze které odcizil 4 jízdní kola v celkové hodnotě 28 tisíc korun. Ty se bude zřejmě snažit prodat na černém trhu.
 
Okraden během spánku
 
Nezvaný host navštívil v neděli časně ráno byt v Tnovanech.  Zatím nezjištěným způsobem se dostal vchodovými dveřmi do bytu v prvním patře, kde z peněženky odcizil finanční hotovost 3 tisíce korun. Krátce poté byl vyrušen majitelem bytu, který se probudil ze spánku. Zloděj v tu chvíli vzal nohy na ramena a z bytu utekl.
 
 
Teplice, 23. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem