Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

„Úklid“ pokračuje

KARLOVY VARY - Preventivní akce za bezpečné město 

Nový rok 2011 odstartovali policisté pokračujícími preventivními akcemi „Úklid“ - za bezpečné město. Tyto akce známé již z předešlých let jsou veřejností vnímány kladně. Pokaždé, když akce proběhne, v síti policistů uvízne pár osob. 
Včera dne 20.1.2011 proběhla noční akce, kterou zorganizovali policisté Obvodního oddělení Karlovy Vary-město. Od osmi večer do čtyř hodin do rána byla činnost policistů rozdělena na několik částí. Policisté pátrali po hledaných osobách, věcech, které pochází z trestné činnosti a také po osobách, na které soud vydal příkaz k zatčení. V restauracích a hernách policisté kontrolovali, zda zde nejsou osoby nezletilé a mladistvé a zda jim není podáván alkohol nebo jiné návykové látky. Policisté s psovodem také procházeli opuštěná místa a opuštěné domy, kde by se mohly kriminální osoby skrývat. Není to vždy jednoduché a snadné. Opuštěné objekty slouží k různým účelům a vypadají skutečně nevábně.
Při včerejší preventivní akci byla věnována pozornost také bezpečnosti na silnicích.
Při akci bylo zkontrolováno přes čtyřicet osob, dvacet sedm vozidel.
Při silniční kontrole byla zadržena řidička, která usedla za volant opilá. Policisté naměřili 37leté ženě 1,74 promile alkoholu. Zadržen byl také jeden cizinec, který se na našem území zdržoval nelegálně. Už v roce 2006 mu nebyl prodloužen pobyt v České republice. S předložením dokladů měl i další mladý cizinec. Ten však měl povolení pobytu pořádku.
Pokutu uložili policisté jednu, a to ve výši 500,-Kč.
 
por.PhDr.papežová Zdeňka
20.1.2011
Odkazy do noveho okna

Psovod s Gentem

Psovod s Gentem 

Detailní náhled

Úklid 2

Úklid 2 

Detailní náhled

Úklid10

Úklid10 

Detailní náhled

Úkllid 1

Úkllid 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem