Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ukázkový víkend na Prachaticku

Řidiči si zaslouží velkou pochvalu - během třech dnů se na okrese Prachatice nestala žádná dopravní nehoda. /hlásová schr. 974236116/  

Od pátku 10. 10. 2008 do pondělního rána se na okrese Prachatice nestala žádná dopravní nehoda.
Policisté z Okresního ředitelství Policie České republiky Prachatice a hlavně dopravní policisté mohou po tomto víkendu řidiče pouze pochválit. Během třech uplynulých dnů nebyla na okrese Prachatice nahlášena ani jedna dopravní nehoda. Tudíž nedošlo k žádnému zranění osob a nebyl zmařen žádný lidský život.
  

Je pravdou, že se nějaký ten den v každém roce bez nehody objeví, ale daly by se zpočítat na prstech jedné ruky. Avšak tři po sobě jdoucí dny bez dopravních nehod si policisté za poslední léta nepamatují.

I přes to a nebo právě proto apelujeme na řidiče: “Jezděte podle předpisů, dle svých schopností a přizpůsobte jízdu vlastnostem komunikací či počasí. V této době je větší pohyb lesní zvěře přes komunikace, proto buďte při řízení svého vozidla obezřetní.”

Na závěr přejeme všem řidičům, aby se z každé (delší či krátké) cesty vrátili ve zraví domů ke svým blízkým a takovýchto víkendů bez nehod bylo stále více. 

vytisknout  e-mailem