Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Ukájel se v parku

HRADECKO - Díky upozornění jednoho z místních občanů se podařilo muže chytit  

Hradečtí policisté včera 30. července 2012 sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví pětatřicetiletému muži z Nové Bydžova. Ten je důvodně podezřelý, že se několikrát od loňského (2011) léta až do letošního (2012) června ukájel v jednom z hradeckých parčíků.

Na půl žerdi vysvlečeného z kraťas a onanujícího jej načapal na konci letošního června (27. června 2012) jeden z místních občanů, který ihned přivolal městskou policii. Zadrženého muže, který nejprve strážníkům svoje jednání popíral a nakonec se přiznal, předali přivolaným policistům. Provedená dechová zkouška skončila u muže s negativním výsledkem.

Podle oznamovatele tam údajně muže zahlédl při této činnosti několikrát. Navíc zhruba týden před posledním incidentem přišla domů celá vyděšená jejich příbuzná, která při venčení psa v parku zahlédla muže onanujícího na lavičce.

Muž jezdil pracovat do Hradce Králové. Ten den jako pokaždé dojel z Nového Bydžova do Hradce Králové vlakem. Vystoupil na zastávce na Slezském Předměstí v Hradci Králové. Poté odešel do nedalekého parčíku nacházejícího se v Topolové ulici na Slezském Předměstí v Hradci Králové. Sedl si na lavičku, obnažil se a začal se ukájet. Přitom sledoval ženy procházející parkem. Viděn byl několika osobami.

Prý se při této činnosti v parku díval, zda neuvidí pro inspiraci nějakou ženu. Na ženy se údajně jenom díval. Loni (2011) v parku onanoval několikrát. Letos (2012) v červnu chodil do parku pravidelně každý den. Někdy šel do parku ráno a jindy zase odpoledne.

Na policii se muž ke svému protiprávnímu jednání přiznal. Svého jednání litoval. Slíbil, že to nebude nikdy opakovat. Policistům tvrdil, že je bez dívky a chtěl si v klidu jen sám sobě udělat dobře.

Za přečin výtržnictví muži podle zákona může hrozit až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Anna Pešavová - 30. července 2012 (13:10)

vytisknout  e-mailem