Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ujíždějící řidička způsobila dopravní nehodu

Kladno - Řidička, která nerespektovala policejní výzvy byla pod vlivem alkoholu. 

      V brzkých ranních hodinách několik minut před 1. hodinou dne 10. listopadu 2013 bylo policejní hlídkou zjištěno spáchání dopravního přestupku na křižovatce ulic Kleinerova a ČSA, kde řidička osobního vozidla Citroen nezastavila na křižovatce na příkaz dopravní značky "stůj, dej přednost v jízdě". Při  následném pokusu policejní hlídky toto vozidlo zastavit, začala řidička před hlídkou ujíždět ulicí ČS. Armády a Vítězná směrem do Rakovnické ulice. Při vjezdu do Rakovnické ulice nezvládla řidička v prudké levotočivé zatáčce řízení a najela vozidlem na chodník, přičemž si prorazila levé přední kolo a zničila dopravní značku, kterou nárazm vytrhla z betonového základu v chodníku a ujela s tímto značením na kapotě ještě několik metrů. U křižovatky ulic Rakovnická a Husova se podařilo policistům tuto neukázněnou řidičku i s jejím vozidlem zastavit. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 27 letou ženu z okresu Jičín, které byl v červenci 2013 vysloven zákaz řízení motorových vozidel.  Policisté provedli s podezřelou řidičkou dechovou zkoušku, která byla s pozitivním výsledkem 0,71 promile alkoholu v dechu. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění řidičky ani jiných osob, byla pouze způsobena škoda na dopravním značení v hodnotě cca 3 000,-Kč. Podezřelá byla převezena na policejní služebnu, kde byly provedeny prvotní úkony a následně byla převezena do policejní cely. Nyní je podezřelá z trestného činu maření úředního rozhodnutí.

14. listopadu 2013

nprap. Jana Šteinerová       

Případy z kladenského okresu

Poškození autobusů- před 6. hodinou dne 13. listopadu 2013 bylo oznámeno na linku158, že v obci Smečno v uli. U Zámku došlo k poškození dvou zaparkovaných autobusů, a to zadních lamp a poškrábání boku autobusu. Případ je prošetřován jako poškozování cizí věci. Vzniklá škoda nebyla dosud vyčíslena.

Odcizení vozidla - dne 12. listopadu 2013 ve 23.30 hod. bylo odcizeno osobní vozidlo Škoda Octavia, které bylo zaparkováno na parkovišti ve Slaném před centrem hotelu Atlas ve  Wilsonově ulici. Svým jednáním pachatel způsobil majiteli škodu ve výši 350 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Krkavčí otec - policie prošetřuje případ neplnění vyživovací povinnosti, čímž vznikla dlužná částka ve výši 42 500,-Kč na syna podezřelého muže. Podezřelým je 50 letý muž z Kladna, který  neplatí plné výživné již od roku 2008 a předává nepravidelně různé částky. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy. 

 

 

vytisknout  e-mailem