Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ujíždějí od nehod

Písek – Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při objasňování dopravních nehod. 

Během prosince 2018 došlo na Písecku k dalším dopravním nehodám, od kterých účastníci ujeli. Obracíme se proto s žádostí o pomoc na případné svědky. Vaše informace by nám mohly pomoci k objasnění případů.

Dne 17. prosince během dne kdosi poškodil nákladní automobil značky DAF zaparkovaný na nakládacím prostoru vlakového nádraží v Písku. Poškozená je levá přední část vozu. Viník za sebou nechal stotisícovou škodu a ujel.

Dne 18. prosince 2018 dopoledne, konkrétně okolo 9:45 hodin, zatím nezjištěný řidič projížděl v Milevsku křižovatkou ulic Masarykova, Husovo náměstí a ulice Jeřábkova. Při průjezdu poškodil levé zpětné zrcátko vozidla značky Citroen, který byl zaparkovaný u okraje ulice Masarykova.

Ve stejný den a v přibližně stejnou dobu, jel kdosi v katastru obce Okrouhlá po silnici II/105 od Milevska na Písek. Na přímém úseku z nezjištěných příčin přejel do protisměru a střetl se levým bokem s projíždějícím vozem značky Škoda Fabia. Po nehodě nezastavil a pokračoval v jízdě.

Hned následující den kdosi škodil opět v Milevsku, během dne jel zatím nezjištěný řidič ulicí R. Svobodové a u domu s číslem popisným 123 poškodil levou zadní část zaparkovaného automobilu značky Toyota Yaris. Škoda je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, kontaktujte písecké dopravní policisty, a to na služebně na adrese Na Výstavišti 377 nebo telefonicky na linkách 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

27. prosince 2017

vytisknout  e-mailem