Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Újezdy

Písek – Způsobili škodu a ujeli. 

Obracíme se na případné svědky dopravních nehod s žádostí o pomoc.

Písečtí dopravní policisté prošetřují další tři případy, kdy došlo k majetkovým škodám na vozidlech, a účastníci nehod z místa ujeli.

Prví dopravní nehoda se stala v době od podvečera dne 6. října do odpoledne dne následujícího. Zatím nezjištěný řidič jel ulicí Jaromíra Malého v Písku a před domem s číslem popisným 2247 se střetl s levým bokem zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda Octavia. Nechal za sebou padesátitisícovou škodu a ujel.

Další dopravní nehoda je opět z Písku, kdy Denisovou ulicí projížděl v době od poledne 7. října do podvečera dne 8. října řidič, který narazil do zaparkovaného osobního automobilu značky VW Golf a také ujel. Škoda je v tomto případě odhadnuta na 40 000 korun.

Do třetice jde o dopravní nehodu ze dne 8. října, kdy krátce po osmnácté hodině jeli po silnici III/1734 v katastru obce Mišovice dva řidiči. Od Drahonic jel řidič, který se dostal do protisměru a střetl se s protijedoucím automobilem značky Mitshubishi. Zrcátkem poškodil vozu levé přední okénko, nezastavil a pokračoval v jízdě.

Máte-li k popisovaným případům jakékoli informace, neváhejte a kontaktujte písecké dopravní policisty. Využít můžete linek 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

11. října 2021

vytisknout  e-mailem