Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ujeli od způsobených nehod

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V noci na pátek 8. prosince 2017 došlo ve Veselí nad Moravou na sídlišti Hutník před činžovním domem č.p. 1480 k poškození vozidla. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do předního rohu parkujícího osobního vozidla BMW 530 odstaveného podél pravého okraje komunikace. Neznámý řidič, aniž by na sebe zanechal kontakt, místo nehody opustil.
  2. V pátek 8. prosince 2017 v 13:15 hodin v Prušánkách v ulici Hodonínská před prodejnou Hruška někdo naboural zaparkované vozidlo. Zatím nezjištěný řidič malého nákladního vozidla s korbou bílé barvy pravděpodobně s pražskou registrační značkou jel směrem na Josefov. Při objíždění zaparkovaného vozidla u pravého okraje vozovky vyjel částečně do protisměru. Tam levým zpětným zrcátkem zachytil o zpětné zrcátko v protisměru jedoucí dodávky VW Transporter. Po nárazu zastavil nezjištěný řidič s bílým nákladním vozidlem asi 200 m za místem střetu a poté z místa odjel pryč, aniž by věc řešil.
  3. V úterý 5. prosince 2017 v době od 12:00 do 12:30 hodin u zadní části prodejny potravin v obci Lovčice neznámý řidič zřejmě při couvání narazil do boku zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Poté z místa dopravní nehody nezjištěný řidič odjel, aniž by splnil svou oznamovací povinnost.

Případní svědci, kteří mohli nehodu vidět nebo by mohli identifikovat zmiňované vozidlo, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 14. 12. 2017

vytisknout  e-mailem