Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ujeli od nehody

Policie hledá svědky 

V době od 27. června 2010 do 11. července 2010 došlo na místní komunikaci v obci Podzámčí k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič zde s nezjištěným vozidlem, nezjištěným způsobem při jízdě po místní komunikaci směrem k lesu narazil do betonového sloupku pletivového oplocení zahrady domu  a poškodil jej. Po nehodě z místa odjel a poškození oplocení nehlásil.  Ke zranění osob nedošlo. Škoda na oplocení zahrady domu  činí cca 5 000  korun.

Domažličtí dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravní nehody a k ustanovení neznámého řidiče, aby se přihlásili na lince 158 nebo na tel. čísle 974 331 255.

Domažličtí dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, k níž došlo včera v 15:45 hodin na silnici I/22 mezi  Domažlicemi a Draženovem.  Výsledky šetření nasvědčují tomu, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem,  jedoucí ve výše uvedeném směru, započal předjíždění předním jedoucího vozidla v době, kdy byl již v levém jízdním pruhu předjížděn motocyklem Honda,  který řídil 20letý mladík z Poběžovicka. Mladý motorkář ve snaze zabránit srážce s nezjištěným vozidlem prudce zabrzdil, dostal smyk a s motocyklem spadl na pravý bok a následně havaroval v levém silničním příkopu. Ke srážce motocyklu s nezjištěným vozidlem nedošlo. Neznámý řidič dopravní nehodu neoznámil na policii a z místa odjel.  Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče motocyklu,  který byl ošetřen v Domažlické nemocnici a.s. a propuštěn do domácího léčení. Provedená dechová zkouška u něj neprokázala požití alkoholu před jízdou.  Způsobené škody byly vyčísleny na  20 000 korun. 

Veškeré informace k výše uvedené dopravní nehodě přijmou policisté na lince 158 nebo na tel. čísle 974 331 255.

nprap. Vladislava Čejková


 

vytisknout  e-mailem