Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ujeli od nehod

Policie hledá svědky 

K první dopravní nehodě došlo dne 5. července  2009 v 21:50 hodin  na  komunikaci č. I/26 v obci Babylon. Dvaapadesátiletému cizinci - řidiči osobního automobilu  Peugeot 406  údajně vjelo do jeho jízdní dráhy  osobní  vozidlo Škoda, nezjištěného typu, pravděpodobně modré barvy,  registrační  značky ČR. Řidič vozidla Peugeot chtěl  zabránit  střetu s  tímto protijedoucím vozidlem, proto vjel za  pravou krajnici,  kde se  svým vozidlem narazil do stromu. Vozidlo, které ho údajně  ohrozilo,  odjelo směrem ke státní hranici. Ke střetu vozidel ani ke zranění  osob  nedošlo. Alkohol byl u řidiče vozidla Peugeot vyloučen na místě  dechovou zkouškou  přístrojem Dräger. Škoda na  vozidle Peugeot je cca 60 000 korun, na stromu a svršku pravé  krajnice cca  1500 korun.

Druhá dopravní nehoda, od níž viník ujel, se stala v době od 5. července 2009 21:00 hodin do 6. července 2009 13:00 hodin na silnici I/26 v prostoru autobusové zastávky v obci Babylon. Nezjištěný řidič  s nezjištěným vozidlem zajížděl nebo vyjížděl z prostoru autobusové zastávky, zachytil o levý přední roh střechy zastávky a následně došlo ke stržení dřevěné konstrukce zastávky. Po nehodě z místa nehody nezjištěný řidič odjel a nehodu nehlásil. Škoda na  autobusové zastávce činí cca 30 000 korun.

Dne  6. července 2009 došlo ke 2 dopravním nehodám na parkovišti  u obchodního domu Kaufland v obci Domažlice. V době od 18:00 hodin  do 18:30 hodin nezjištěný řidič  s nezjištěným vozidlem narazil do zaparkovaného vozidla  Seat  Leon a  poté z místa dopravní nehody  ujel. Na vozidle vznikla škoda cca 5 000 korun.  V 18:30 hodin nezjištěný řidič s  nezjištěným vozidlem narazil do  zaparkovaného vozidla Ford Fusion.  Neznámý řidič  poté z místa dopravní nehody ujel. Škoda na  vozidle Ford Fusion činí cca 1 000 korun.

Policie žádá případné svědky dopravních nehod, aby se přihlásili na linku 158 nebo na tel. 974 331 255.

nprap. Vladislava Čejková

 

 

 


 

vytisknout  e-mailem