Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ujeli od nehod

HOLÝŠOV, BĚLÁ NAD RADBUZOU – Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají svědky dopravních nehod. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběhy a příčiny níže uvedených dopravních nehod a také totožnost neznámých řidičů.

K první dopravní nehodě došlo dne 14. září 2022 v 07:12 hodin před budovou č. p. 248 v ulici Školní v obci Holýšov. Neznámý řidič s vozidlem tovární značky Peugeot, hnědé barvy, nezjištěné registrační značky, při couvání poškodil osobní automobil tovární značky Peugeot 208, které na uvedeném místě zaparkovala jeho majitelka. Na vozidle Peugeot 208 byla způsobena škoda ve výši 8 tisíc korun.

K další dopravní nehodě došlo v době od 14:00 hodin dne 17. září 2022 do 11:47 hodin dne 18. září 2022 před domem ev. č. 1 v ulici Dlouhá v obci Bělá nad Radbuzou. Dosud neztotožněný řidič s nezjištěným vozidlem a neznámým způsobem poškodil na uvedeném místě zaparkovaný nákladní automobil tovární značky Volkswagen Transporter s přívěsem. Na nákladním vozidle byla vyčíslena škoda na částku 2 tisíc korun, na přívěsu škoda nevznikla.

Řidiči, kteří způsobili shora uvedené dopravní nehody, bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravních nehod ujeli. 

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

nprap. Barbora Šmaterová, DiS.
19. září 2022

vytisknout  e-mailem