Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Události z příbramských silnic

Příbramsko - Srazil cyklistku.  

     57letý řidič jedoucí v pondělí ráno přes katastr obce Lhota u Příbramě srazil cyklistku. Při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost 42leté ženě, která přijížděla od Příbrami směrem na Obecnici. Cyklistka utrpěla lehké zranění a po ošetření v nemocnici byla propuštěna domů. Způsobená škoda byla odhadnuta na 22 tisíc korun.

Řídili pod vlivem drog
     Pod vlivem marihuany a kokainu řídil v noci z pondělka na úterý 18letý mladík. Hlídka policie jej zastavila o půlnoci v Žežické ulici v Příbrami. Dotyčný přiznal, že den předtím užil „trávu“ a dva dny předtím kokain. Poté se motorista podrobil odběru krve a byl mu odebrán řidičský průkaz.
     I včera navečer usedl za volant „zfetovaný“ motorista. Policisté jej zkontrolovali u obce Brod. 25letý muž měl pozitivní test na marihuanu. Navíc nepředložil řidičský průkaz a ani nemohl, má ho až do srpna příštího roku odebrán. Asi dvě hodiny poté strážci zákona načapali ještě jednoho šoféra, u kterého bylo zjištěno požití omamných látek, a to pervitinu. V dechu měl ještě dotyčný zbytkový alkohol. Silniční kontrola probíhala v Pražské ulici na Dobříši.

Ohlédla se na děti
     Důvodem nehody, která se stala včera navečer v katastru obce Milín, bylo nevěnování se řízení. 34letá řidička se za jízdy ohlédla na své děti a najela na krajnici. Poté se zalekla a strhla řízení. Automobil se dostal tímto manévrem do smyku, přetočil se na pravý bok a sjel do příkopu, kde do něj střechou narazil. Poté se auto přetočilo přímo na střechu a vjelo do náletových dřevin. Nakonec zůstalo v konečném postavení na boku v příkopu. Žena a její dvě děti utrpěly naštěstí pouze lehká zranění. Hmotná škoda vzniklá na vozidle činí 86 tisíc korun.

17. července 2013, por. Bc. Monika Schindlová, DiS.

vytisknout  e-mailem