Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Událost v Loosově ulice v Praze 4

Kriminalisté od včerejšího dne pracují na objasnění případu, který se stal včera kolem půl čtvrté odpoledne v Loosově ulici v Praze 4. 

Včera kolem půl čtvrté odpoledne přijali operátoři tísňové linky 158 oznámení, podle kterého mělo v jednom z bytů v Loosově ulici v Praze 4 dojít ke konfliktu mezi dvěma osobami. Oznamovatel navíc uvedl, že slyšel i výstřely.

Policisté spolu se záchranáři okamžitě vyrazili na místo události. V uvedeném bytě nalezli zraněnou ženu, které  byla ihned poskytnuta neodkladná péče. První pomoc potřeboval i zraněný muž, jehož policisté ve stejnou dobu nalezli v havarovaném vozidle v sousední Jurkovičově ulici.

Kriminalisté na místě zjistili, že obě události spolu úzce souvisí.  Mezi zraněnými, kteří byli v minulosti partnery, došlo v bytě ke konfliktu. Muž se rozhodl tento spor řešit střelnou zbraní a několikrát na ženu vystřelil. Poté z bytu odešel, nasedl do osobního vozidla a v něm se pokusil o sebevraždu.

V současné době je celý případ prošetřován pro podezření ze spáchání trestných  činů vražda ve stádiu pokusu a  nedovolené ozbrojování.

Oba zraněné převezla záchranná služba do nemocnice.

por. Mgr. Jan Rybanský - 17. prosince 2018

vytisknout  e-mailem