Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Událost na Opavsku ze dne 12.6.2009

Udělování medailí PČR opavským policistům, občanským zaměstnancům a starostovi obce 

Medaile PČR1.JPGMedaile PČR1.JPG

 

 

Dne 12.6.2009 v 11:00 hod. proběhlo v budově Územních odborů Policie České republiky v Opavě na ulici Hrnčířské č.22 slavnostní předávání medailí policistům Územního odboru vnější služby, kteří působí na teritoriu okresu Opava na obvodních odděleních PČR v Opavě, v Kravařích a ve Vítkově, dále občanským zaměstnancům, jenž dlouhodobě pracují u opavské policie a starostovi obce Slavkov, panu Ing. Vladimíru Chovancovi.


 

Z rukou vedoucího Územního odboru vnější služby PČR v Opavě plk. Mgr. Petra Urbančíka, vedoucího Územního odboru SKPV PČR Opava plk. Ing. Radovana Krygela a za přímé účasti vrchního komisaře kanceláře ředitele náměstka pro vnější službu Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje kpt. Ing. Pavla Novotného bylo předáno celkem 14 medailí, které vždy udělil policejní prezident vrchní státní rada brig. gen. Mgr. Oldřich Martinů.


 

Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a déle jak 20 let trvání služebního poměru obdrželi služební medaili „Za věrnost II. stupně“ 4 policisté.

Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a déle jak 10 let trvání služebního poměru obdrželo služební medaili „Za věrnost III. stupně“ 7 policistů.

Čestnou medailí Policie České republiky za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a za prosazování dobrého jména Policie České republiky byly oceněny dvě občanské pracovnice.

Třetí „Čestná medaile PČR“ byla předána starostovi obce Slavkov, za příkladnou a aktivní spolupráci s policisty a občanskými zaměstnanci Policie České republiky.

 

Medaile PČR2.JPGMedaile PČR2.JPG

vytisknout  e-mailem