Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

U čelního střetu dvou vozidel u Zálesní Lhoty zasahovaly dva vrtulníky

SEMILSKO - Vážná dopravní nehoda se stala v odpoledních hodinách v Zálesní Lhotě. Nehoda si vyžádala tři zranění. 

Dnes, krátce před půl třetí hodinou odpoledne, přijal operační důstojník oznámení od dobrovolných hasičů o vážné dopravní nehodě na Semilsku u Zálesní Lhoty. 

Řidič osobního vozidla Peugeot jel ve směru od Studence na Zálesní Lhotu a v jedné ze zatáček dostal pravděpodobně smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Audi. Nehoda si vyžádala tři zranění. Na místě zasahovaly dva vrtulníky Letecké zdravotnické záchranné služby. Řidič Peugeotu byl  letecky transportován se zatím blíže nespecifikovaným zraněním do nemocnice v Hradci Králové, jeho spolujezdkyně byla vrtulníkem přepravena rovněž s blíže nezjištěným zraněním do Krajské nemocnice Liberec. Řidič z vozidla Audi vyvázl jediný bez zranění, jeho spolujezdkyně byla sanitním vozem převezena na pozorování do nemocnice v Jilemnici. 

Policisté provedli u řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, jejichž výsledky byly negativní. Příčinou a okolnostmi nehody se nyní budou dále zabývat semilští dopravní policisté. 
 

30. 8. 2021
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem