Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Týrání osoby žijící ve společné domácnosti

Kladno - Podezřelý muž byl obviněn a následně umístěn do vazební věznice. 

     V době od 1. ledna do 27. září  letošního roku v místě bydliště v Kladně podezřelý 42 letý muž dlouhodobě psychicky týral svoji 36 letou družku. Podezřelý opakovaně své družce vulgárně nadával a fyzicky ji napadal. V několika případech ji i vyhrožoval nabitou nelegálně drženou střelnou zbraní, a to vždy za účelem získání pozornosti a dokazování náklonosti. Toto jeho jednání se postupem času neustále zhoršovalo a stupňovalo. Poškozená začala mít stále větší obavu a svůj život a zdraví. Na základě oznámení byl podezřelý muž policejní hlídkou na útěku v podvečerních hodinách následně zadržen a umístěn do policejní cely. Policejním šetřením byly zjištěny poznatky k danému případu a muž byl obviněn z trestného činu týrání osoby žijící ve společné domácnosti. V současné době policisté prošetřují zde se obviněný nedopustil trestného činu nedovolené ozbrojování. Na pachatele byl podán návrh na vzetí do vazby. Na základě rozhodnutí OS Kladno byl obviněný eskortován dne 30. září 2013 do vazební věznice.

3. října 2013

nprap. Jana Šteinerová   

Další případy z Kladenska

Nezaplacení odebraného zboží - dne 2. října 2013 bylo oznámeno na policejní služebně, že dne  13. a 14. září  2013 z prodejního skladu nápojů ve Slaném v Lacinově ulici odebral 23 letý mladík zboží v celkové hodnotě 21 060,-Kč a do současné doby toto zboží neuhradil. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 21 060,-Kč. Případ se nyní prošetřuje.

Krádež dětského kočárku - v Kladně v Herbenově ulici odcizil neznámý pachatel volně odložený dětský kočátek s hlubokou korbou. Vzniklá škoda odcizením činí  8 000,-Kč a případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Odcizení televizoru - na základě kamerového systému bylo zjištěno, že dne 1. října 2013 byl z prostorů obchodního domu z oddělení elektro odcizen televizor. Pachatel s tímto zboží prošel přes vchodový turniket v proti směru nákupu a způsobil společnosti škodu ve výši cca 7 000,-Kč.

vytisknout  e-mailem