Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tvrdohlavý řidič

DĚČÍN - Tvrdohlavý řidič; Pytláctví ve Varnsdorfu; Do smlouvy nepravdivé údaje nepatří; Ani prádelnám se zloději nevyhýbají 

Dvaadvacetiletý mladík z Rumburku se evidentně nedokázal smířit se zákazem řízení motorových vozidel, který mu vyslovil místní úřad. Tak sedl za volant a jel. Pouze však do té doby, než byl přistižen policejní hlídkou. Nyní čelí podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí ve zkráceném přípravném řízení. Za nezákonnou jízdu mu hrozí až tři roky vězení.
 
 
Pytláctví ve Varnsdorfu
 
Ve Varnsdorfu řádil pytlák. Zůstaly po něm pouze stopy v podobě krve a vyvržených vnitřností. Na případu pracují místní policisté. Pachateli v případě dopadení hrozí až dva roky odnětí svobody.
 
 
Do smlouvy nepravdivé údaje nepatří
 
Rumburští policisté obvinili z trestného činu podvodu padesátiletého muže. Ten uzavřel s finanční společnosti úvěrovou smlouvu na nákup televizoru za více než dvaadvacet tisíc korun. Stinná stránka celé záležitosti spočívala v tom, že filuta trošku upravil údaje o svém zaměstnání a bydlišti. Tím nabyla půjčka úplně jiný význam. Podvodníkovi teď hrozí až dva roky za mřížemi. 
 
 
Ani prádelnám se zloději nevyhýbají
 
Během uplynulých dvou dnů se neznámý lapka vloupal do bytového domu v Děčíně, odkud z volně přístupné společné prádelny v suterénu odcizil věci za více než čtyřicet tisíc korun. Svým činem se tak zloděj vystavil riziku odnětí svobody až na dvě léta.
 
 
 
18. 3. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem