Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Tvořivá dílna

Tvoje správná volba na Novojičínsku 

Od středy 2. května se do Nového Jičína vrátil preventivně informační projekt s názvem Tvoje správná volba, zaměřený na snižování trestné činnosti v oblasti zneužívání návykových látek, tabáku, alkoholu a marihuany.

Cílovou skupinou projektu jsou děti čtvrtých tříd základních škol ve věku 9 až 10 let. Interaktivní zážitkovou formou „tvořivé dílny“ se děti seznámí s danou problematikou. 

Jedná se o společný projekt odboru Komunikace a prevence Prezídia Policejního sboru Slovenské republiky společně s Policejním prezídiem České republiky, který byl financován z grantu Evropské unie. V předešlých dvou letech se projektu zúčastnilo téměř devět tisíc školáků z Olomouckého a Moravskoslezského kraje.

Samotná akce se tentokrát uskuteční v termínech od 2. do 11. května 2012. V šesti dnech navštíví interaktivní výstavu přibližně 400 dětí z 12 základních škol Novojičínska.

Místem konání jsou prostory budovy Územního odboru Policie ČR v Novém Jičíně, se sídlem na ulici Svatopluka Čecha 11 v Novém Jičíně.

 

 

Ilustrační foto zde:        foto1        foto2       foto3         foto4         foto5
 

Reportáž z projektu naleznete zde: http://www.tvportaly.cz/novy-jicin/25565-tvoje-spravna-volba-na-novojicinsku

 

Tisková zpráva ze dne 3. května 2012

nprap. Zbyněk Tomšík
 

vytisknout  e-mailem