Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Turnaj v přehazované

JIČÍNSKO - Zdravotně postižení sportovci v Dřevěnicích 

Již se stalo tradicí, že druhý víkend v červnu se zaplní vyhlášená volejbalová hřiště Tělovýchovné jednoty Dřevěnice zdravotně postiženými sportovci. V letošním roce se uskutečnil XVII. ročník národního turnaje v přehazované, kterého se zúčastnilo množství nadšených lidí pro tuto hru.

Nejde jenom o sportovní akci, kde účastníci předvádějí své výkony na hřišti, ale též o příjemné společenské setkání, na které pořadatelé připravují každoročně i další program.

Proto se také domluvili s policisty z Obvodního oddělení Jičín na krátké prezentaci náročné práce strážců zákona, která vyplnila polední přestávku mezi jednotlivými zápasy. V sobotu 9. června tak mohli zdravotně postižení sportovci vidět ukázky výstroje a výzbroje policistů. Vše ještě poutavým výkladem doplnil člen pořádkové jednotky, který ochotně odpovídal na nejrůznější dotazy přítomných.

Z bezprostředních reakcí účastníků bylo patrné, že toto setkání je opravdu zaujalo a po skončení odcházeli na další sportovní klání obohaceni o mnohé zajímavé informace.
por. Bc. Petr Janda
12. 06. 2012

Odkazy do noveho okna

Jičínsko

9. 6. Dřevěnice 

Detailní náhled

Jičínsko

9. 6. Dřevěnice 

Detailní náhled

Jičínsko

9. 6. Dřevěnice 

Detailní náhled

Jičínsko

9. 6. Dřevěnice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem