Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tři vážné nehody nedaleko od sebe

PŘÍBRAMSKO - Včera dne 4. dubna se v rozmezí čtyř kilometrů staly tři vážné dopravní nehody. 

Ve čtvrt na sedm došlo v obci Hluboš ke střetu osobního auta a 86letého muže, který šel po přechodu pro chodce. Sanitka těžce zraněného chodce následně přepravila do nemocnice.

Krátce po půl osmé ráno se v obci Čenkov odehrála tragická nehoda na železničním přejezdu, kde se střetl vlak jedoucí ve směru Beroun - Protivín s převozovou sanitkou. Bohužel na místě zemřel převážený 86letý pacient. Ve vlakové soupravě bylo 25 cestujících, ti spolu se strojvedoucím vyvázli bez zranění. Spolucestující z vozidla byla jednorázově ošetřena na místě s poraněním lehčího charakteru. Příčiny nehody jsou nyní předmětem šetření. Provoz na trati byl zastaven na více než tři hodiny. Vzniklá škoda činí dvě stě tisíc korun.

Chvíli před půlnocí narazil v obci Hluboš do stromu 19letý mladík. Jel ve směru na Příbram a v zatáčce z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a poté čelně havaroval do vzrostlého listnatého stromu. Za jízdy neměl být připoután bezpečnostním pásem. Do pražské nemocnice ho transportoval vrtulník s velmi vážný zraněním. Hmotná škoda byla stanovena na sto tisíc korun.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
5. duben 2019

vytisknout  e-mailem