Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Tři pohřešované

Policisté pátrají po třech pohřešovaných ženách. Neviděli jste je? 

V prvním případě se jedná o pohřešovanou devětapadesátiletou ženu, která je pohřešovaná od neděle 21. února 2016. V ten den byla naposledy viděna v místě svého bydliště v Praze 10, odkud odešla a od té doby o sobě nedala vědět. V minulosti se již jednou pokusila o sebevraždu a není vyloučeno, že se o to pokusí znovu.

Popis: výška 165 cm, hubená postava, oválný obličej a černé středně dlouhé vlasy. Naposledy byla oblečená do černého péřového kabátu pod kolena a na hlavě měla černou sportovní čepici s bambulí.

Druhou pohřešovanou je sedmnáctiletá dívka, která utekla z povolené vycházky z diagnostického ústavu v Praze 4. Dívka byla v minulosti již několikrát pohřešovaná a má vztah ke Klatovsku a Plzeňsku, kde má přátele a rodinu.

Popis: výška 150 cm, hubená postava, kulatý obličej, hnědé oči a černé dlouhé vlasy.

Poslední pohřešovanou je patnáctiletá dívka, která je svěřenkyní výchovného ústavu a odešla ze zdravotnického zařízení, kde se dobrovolně léčila z drogové závislosti.

Popis: výška přibližně 165 cm, hubená postava, dlouhé hnědočerné rovné vlasy a modrošedé oči. Dívka má na hřbetu pravé ruky vytetovaný křížek a tetování na zadní straně lýtka.

Jestliže víte, kde by se mohla některá z pohřešovaných nacházet, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 26. 2. 2016

vytisknout  e-mailem