Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tři násilná vniknutí do objektů

TRUTNOVSKO - Nenechávejte své věci ani lyžařské vybavení bez dozoru! 

Lyžařské a snowboardové vybavení v hodnotě přesahující 80 tisíc korun zmizelo z jednoho sklepa v Bedřichově - Špindlerův Mlýn. Poškozená tuto skutečnost oznámila místním policistům včera dopoledne. Případ muži zákona zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí pachateli až pětiletý pobyt za mřížemi.

Do rekreační chalupy ve Velké Úpě se vloupal dosud neznámý lapka a odcizil odtud motorovou pilu, Aku šroubovák a další věci, čímž způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun. Policisté z Pece pod Sněžkou evidují případ jako krádež a porušování domovní svobody.

Garážová vrata poškodil dosud neznámý pachatel v Jánských Lázních ze středeční noci na čtvrtek. Do objektu naštěstí nevnikl a svým jednáním tak způsobil škodu pouze na poškození 20 tisíc korun. Policisté Obvodního oddělení ve Svobodě nad Úpou případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.
Po pachatelích policisté intenzivně pátrají!

Policie České republiky v Trutnově žádá všechny návštěvníky Krkonoš, aby nedávali zlodějům šanci svou nepozorností a někdy až lehkomyslností. Myslete na to, že krádež ať již lyžařského vybavení či jiných věcí, které ponecháte bez dozoru ve střešních boxech či zavazadlových prostorech svých vozidel, jsou pro náhodné zloděje snadným cílem.
Přejeme klidného Silvestra a Šťastný Nový rok 2017!

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
30. 12. 2016, 10:20

vytisknout  e-mailem