Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tři mobily najednou

DĚČÍN - Tři mobily zmizely společně; zmizely také peníze z auta a věci z rodinného domu 

Hned tři mobilní telefony najednou odcizil devatenáctiletý lapka ze stolu v altánu na pozemku jednoho domu v Děčíně. Aby se k nim dostal, přelezl plot vysoký metr osmdesát. Policisté ho ale lapili a o pět dní později si zloděj vyslechl podezření z krádeže vloupáním a porušování domovní svobody ve zkráceném přípravném řízení, za což mu mohou hrozit až tři roky odnětí svobody.
 
 
Zastavil u rampy a je bez peněz
 
U nakládací rampy jednoho děčínského obchodu vypáčil neznámý zloděj zámek u dveří zde přistaveného nákladního automobilu. Uvnitř odcizil z odložené bundy téměř padesát tisíc korun. Na vozidle také nějaká ta škoda vznikla. Pachatel se dopustil krádeže vloupáním, za kterou hrozí až dva roky odnětí svobody. Policie opět varuje: Nikdy a nikde nenechávejte věci ve voze. Doplácí na to stále dost lidí.
 
 
Kradl ve velkém
 
Škodu za dvě stě osmdesát tisíc korun způsobil neznámý poberta na nezvané návštěvě jednoho rodinného domu v Rumburku. Dovnitř vnikl zadními vstupními dveřmi, které samozřejmě vypáčil. Prohledal všechny prostory a objekt pak opustil s penězi, cennostmi a elektronikou. Na závěr se ještě stavil v garáži pro jízdní kolo. Až pětileté vězení může pachateli hrozit v případě dopadení. O to usilují místní policisté.

 

 

27. 5. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem