Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tři mladíci nejspíše pustili ze schodů plechový disk, který se zastavil až nárazem do zaparkovaného osobního vozidla

BENEŠOVSKO – Vzhledem k tomu, že osoby jsou podezřelé z trestného činu, žádáme tak širokou veřejnost o pomoc při jejich ztotožnění. 

Již od března řeší vlašimští policisté poškození osobního vozidla, ke kterému došlo 8. března mezi třetí a čtvrtou hodinou odpolední. Tři osoby – muži si na chodníku u panelového domu v ulici Prokopova ve Vlašimi hráli s plechovým diskem. V jednom okamžiku tento disk pustili z betonových schodů na přilehlé parkoviště, kde byla zaparkovaná auta. Rozkutálený disk narazil do jednoho z nich. Náraz do osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia způsobil promáčklinu u prahu a několik rýh na laku vozidla.

Krátce po činu kamerový systém u obchodního domu ve Vlašimi zachytil tři osoby. Provedeným šetřením policisté zjistili, že by se mohlo jednat právě o mladíky, kteří si hráli s diskem a pustili ho ze schodů na vozidlo. Jeden z chlapců má na sobě černou mikinu s kapucí. Tu má nasazenou na hlavě. Přes mikinu má šedivou bundu. Na nohou má tmavé kalhoty, tmavé boty. Na zádech nese batoh. Vlasy nejspíše blond. Druhý chlapec je oblečen do delší hnědé bundy, která má na lemu kapuci kožíšek. Na nohou má tmavě modré kalhoty, světlé boty. Také nesl na zádech batoh. Vlasy krátké hnědé. Třetí muž má na sobě hnědou bundu, tmavé kalhoty. Obut je do tmavých bot s bílým vzorem. Má hnědé krátké vlasy. I třetí chlapec nese na zádech batoh. Všechny tři osoby můžou být vysoké zhruba 170 cm a mají mladistvý vzhled.

Vzhledem k tomu, že osoby jsou podezřelé z trestného činu, žádáme tak širokou veřejnost o pomoc při jejich ztotožnění. Policisté celou věc řeší jako přečin poškození cizí věci. V případě jejich dopadení a odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci. Jakékoliv informace, které by vedly k odhalení totožnosti osob, přijmou policisté osobně na stanici ve Vlašimi, anebo telefonicky na číslech: 974 871 750, 735 785 869. Využít můžete také linku tísňového volání 158. Za spolupráci děkujeme.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
10. května 2018

Odkazy do noveho okna

Podezřelé osoby

Podezřelé osoby 

Detailní náhled

Podezřelé osoby

Podezřelé osoby 

Detailní náhled

Podezřelé osoby

Podezřelé osoby 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem