Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tři chlapci okradli seniorku

ÚSTÍ NAD LABEM - z krku jí strhli řetízek a utekli + další denní info 

Policisté z oddělení hlídkové služby pátečního dopoledne zadrželi v Neštěmicích tři pachatele (mladiství a dva nezletilci), kteří krátce předtím okradli 69letou ženu. Nejstarší z nich ve chvíli, kdy kolem poškozené procházel, jí z krku strhl řetízek a všichni se posléze dali na útěk. Na základě popisu se policistům podařilo pachatele dopadnout a řetízek vrátit poškozené.

Krádež vozidla
Na Střekově v ulici Kollárova došlo k odcizení vozidla Citroen Jumper, bílé barvy, rz: 4U0 65-54, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 250 tisíc korun.

Vloupání do základní školy
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu víkendu vloupal do budovy základní školy. Z této budovy následně odcizil hudební nástroje, čtyři CD přehrávače a PC sestavu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 138 tisíc korun.

Mladík nadýchal přes 2 promile
Policisté z oddělení hlídkové služby v neděli krátce po půlnoci kontrolovali 23letého řidiče vozidla Š-Felicie. Při této kontrole bylo zjevné, že řidič před jízdou pil alkohol. Při orientační dechové zkoušce mu bylo naměřeno 2,49 promile alkoholu v dechu. Mladík je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení po vlivem návykové látky.

Policisté zadrželi zloděje z Ostravska
Střekovští policisté v odpoledních hodinách zadrželi čtyři pachatele (45,41,38,31) z Ostravska ve vozidle Mazda . Tito pachatelé se krátce předtím v lokalitě Krásného Března vloupali do vozidla Fiat Ducato, ze kterého odcizili látkovou ledvinku s doklady, finanční hotovostí a platebními kartami. Při kontrole vozidla  byly výše uvedené odcizené věci u nich nalezeny a posléze vráceny poškozené. Dva z pachatelů byli pro obdobnou trestnou činnost již odsouzeni.
 

vytisknout  e-mailem