Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Trefil plynovou přípojku

VSETÍNSKO: V sobotu ráno zbořil řidič plynovou přípojku. 

Řidič při průjezdu obcí Vidče v sobotu ráno naboural do plynové přípojky u rodinného domu. Auto skončilo na pravém boku mimo silnici. Muž utrpěl lehké zranění.

Další nehoda, při které sehrála velkou roli únava, se stala v sobotu krátce po šesté ráno v obci Vidče. Třicetiletý řidič ze Zubří projížděl obcí ve směru od Stříteže nad Bečvou k centru s vozidlem Škoda Fabia. Vlivem mikrospánku ztratil na chvíli kontrolu nad vozem. Přejel vpravo mimo komunikaci. Auto narazilo nejprve do podezdívky, potom do zděné budky plynové přípojky. Svou pouť skončilo stále mimo komunikaci na pravém boku. Muž ve zdemolovaném autě utrpěl lehké zranění.

Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku a zjistili, že není ovlivněn alkoholem. Na podezdívce a plynové přípojce vznikla škoda dvacet tisíc korun. Na vozidle je odhadnuta škoda za osmdesát tisíc korun. Nikdo jiný při dopravní nehod nebyl zraněn.

Policisté v jednání řidiče zjistili přestupek podle zákona o provozu na pozemních komunikacích, který vyřešili v blokovém řízení.


27. března 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Nehoda (1)

Nehoda (1) 

Detailní náhled

Nehoda (2)

Nehoda (2) 

Detailní náhled

Nehoda (3)

Nehoda (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem