Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Traktorista ohrozil osobák

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

Ve středu 9. října 2019 v 09:10 hodin havarovala na silnici mezi Vlkošem a Kyjovem řidička Škody Fabie. Důvodem měla být situace, kdy nezjištěný řidič traktoru s připojenou vlečkou zelené barvy jel směrem na Kyjov a předjížděl jiný traktor, který v tu dobu prováděl sekání zeleně. Předjíždějící traktorista nedbal na to, že v protisměru jela od Kyjova zmiňovaná Škoda Fabia, kterou ohrozil. Řidička osobního auta ve snaze zabránit čelnímu střetu sjela se svým vozidlem vpravo mimo vozovku, kde havarovala v travnatém příkopu. Řidič traktoru sice zastavil kousek za místem nehody, ale po chvíli odjel z místa pryč ve směru na Kyjov.

V pátek 4. října 2019 v 12:50 hodin došlo V Hodoníně v ulici Herbenova před domem č.p. 2123 k dopravní nehodě. Neznámý řidič jedoucí od ulice Sušilova nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a dostal smyk. Následně narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Neznámý řidič poté bez zastavení ujel směrem k ulici Měšťanská.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 10. 2019

vytisknout  e-mailem