Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tragický náraz do stromu

Tábor - U Bechyně narazil mladý řidič do stromu, při převozu bohužel zemřel. 

Včera v podvečer obdrželi policisté z obvodního oddělení Bechyně oznámení o vážné dopravní nehodě nedaleko obce Sudoměřice u Bechyně. Po příjezdu na místo zde zasahovali ostatní složky Integrovaného záchranného systému a šetřením zjistili, že kolem 17:30 hod. jel 29 letý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia po silnici II/135 ve směru od Sudoměřic na Bechyni, kdy zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace, před pravotočivou zatáčkou předjížděl jiné vozidlo, kdy se při vracení do svého jízdního pruhu nestačil bezpečně vrátit zpět a dostal smyk. Vjel do pravého silničního příkopu, kde narazil do vzrostlého stromu, po nárazu se vozidlo odrazilo zpět na vozovku a střetlo se protijedoucím dodávkovým vozidlem tovární značky Iveco Daily.

Při nehodě utrpěl mladý řidič těžká zranění, s kterými byl leteckou zdravotnickou službou transportován do nemocnice, bohužel během převozu podlehl zraněním neslučitelným se životem.

Případ si převzali táborští dopravní policisté, kteří prověřují další okolnosti této tragické nehody. Komunikace byla uzavřena více jak dvě hodiny.

Připomínáme všem řidičům, že lze předpokládat deštivé počasí a spad listí v lesních úsecích, proto přizpůsobte jízdu těmto podmínkám.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

24. září 2020

Odkazy do noveho okna

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 1.

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 1. 

Detailní náhled

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 2.

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 2. 

Detailní náhled

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 3.

Tragická DN - Sudoměřice u Bechyně 3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem