Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tragická nehoda u Štěpánovic

České Budějovice - Střet dvou vozidel uzavřel na několik desítek minut hlavní silniční tah z Třeboně na České Budějovice. 

Od včerejšího večera vyšetřují českobudějovičtí dopravní policisté střet dvou osobních vozidel na silnici I/34 mezi Vranínen a Štěpánovicemi na Českobudějovicku. Dle zjištěného šetření v 19:20 hod. jel řidič (roč. 1978) s osobním vozidlem tovární značky Audi A4 ve směru od Třeboně na České Budějovice, kdy v katastru obce Štěpánovice, při projíždění pravotočivé zatáčky, pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu mokré komunikace, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Opel Astra, řízené řidičkou (roč. 1979). Ten po nárazu skončil Opel mimo komunikaci.

V obou vozidlech se zranili jak řidiči, tak ve vozidle Opel jeden spolucestující. Na místo se kromě zmíněných policistů dostavili i zdravotníci a hasiči, kdy z důvodu vážného zranění byl povolán i vrtulník Letecké zdravotnické služby.

Komunikace byla po dobu vyšetřování zcela uzavřena, odklon dopravy byl veden přes okolní obce.

Dnes před polednem přijali policisté smutnou informaci, že žena z osobního vozidla Opel, i přes veškerou snahu lékařů, podlehla následkům vážného zranění. Stala se tak 40. obětí dopravních nehod od začátku roku na jihu Čech.

Vzhledem k tomu, že jsou v tomto týdnu na území Jihočeského kraje hlášeny dešťové přeháňky či trvalý déšť, přizpůsobte jízdu svým schopnostem a povrchu komunikací!

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

3. září 2018

Odkazy do noveho okna

DN u Štěpánovic I.

DN u Štěpánovic I. 

Detailní náhled

DN u Štěpánovic II.

DN u Štěpánovic II. 

Detailní náhled

DN u Štěpánovic III.

DN u Štěpánovic III. 

Detailní náhled

DN u Štěpánovic IV.

DN u Štěpánovic IV. 

Detailní náhled

DN u Štěpánovic V.

DN u Štěpánovic V. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem