Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická nehoda osobního vozidla s nákladním

PŘÍBRAMSKO – Střet si vyžádal jeden lidský život. 

Všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně záchranářského vrtulníku, vyjížděly dnes, tj. 4. července, krátce po půl deváté ráno, ke střetu osobního vozidla s nákladním. K tomu došlo na silnici I. třídy č. 4, v katastru obce Vrančice-Životice. Nehoda si vyžádala jedno smrtelné zranění.

Podle prvotního šetření došlo k dopravní nehodě pravděpodobně tak, že řidič osobního automobilu jel od Strakonic na Prahu, kdy při jízdě z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se levou přední částí střetl s protijedoucím nákladním vozem.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič vážná zranění, kterým na místě i přes veškerou snahu záchranářů podlehl. Šofér nákladního auta vyvázl bez zranění.

Okolnostmi a příčinou této tragické nehody se zabývají příbramští kriminalisté, kteří u zemřelého nařídili soudní pitvu pro přesné zjištění příčiny smrti. 

Provoz na komunikaci, na hlavním tahu mezi Strakonicemi a Prahou, byl po dobu záchranářských prací, dokumentování a šetření nehody zastaven do 11:15 hodin.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. července 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem