Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda

TEPLICKO - Auto začalo po nárazu do stromu hořet; Vykradená rozvodna... 

Tragická nehoda

     V pondělí 30. prosince po 16. hodině došlo v Horní Krupce k tragické dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla Fiat Marea sjel z dosud nezjištěného důvodu ze silnice a čelně narazil do stromu. Vozidlo po nárazu začalo hořet, řidiče i jeho spolujezdce z auta vytáhli svědci a začali jim ihned poskytovat první pomoc. I přes snahu o resuscitaci řidič na místě zemřel, jeho spolujezdec byl s těžkými zraněními transportován do nemocnice, bližší okolnosti nehody a příčina jsou předmětem dalšího prověřování.

Vykradená rozvodna

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do rozvodny elektrické energie. Dovnitř se zloděj dostal po vypáčení dveří, z transformátoru následně demontoval a odcizil měděnou cívku v hodnotě kolem 40 tisíc korun. Dalších více jak dvanáct tisíc budou stát opravy poškozené rozvodny a dveří, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a poškození cizí věci, za které trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Vloupání do dílny

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý zloděj, který v Bílině vnikl na oplocený pozemek, kde se následně vloupal do dílny. Odnesl si ruční nářadí, bourací kladivo, motorovou pilu aku vrtačku a další věci za více jak šest tisíc korun, v případě dopadení hrozí lapkovi až tříleté vězení.

31. prosince 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem