Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Tragická dopravní nehoda V Buchlovských horách

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Kamion pohltily plameny. 

Tragická dopravní nehoda si v Buchlovských horách na Uherskohradišťsku vyžádala lidský život. V pondělí krátce po páté hodině odpolední sedmapadesátiletý řidič kamionu při jízdě z kopce v Buchlovských horách ve směru na Brno vjel z neznámých příčin do protisměru a poté mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu. Ihned po nárazu začal tahač hořet. Řidič, který zůstal zaklíněný v kabině, na místě nehody zemřel.

U nehody zasahovali profesionální i dobrovolní hasiči, kteří uhasili hořící kamion a později i doutnající strom, do kterého vozidlo narazilo.

Škoda na vozidla byla vyčíslena na jeden milion dvě sta tisíc korun a tři sta tisíc korun na přepravovaném nákladu. Příčinu dopravní nehody nyní vyšetřují kriminalisté.  

V obou směrech při vjezdu do Buchlovských hor odkláněly policejní hlídky dopravu na objízdné trasy. Několik hodin byl tak hlavní tah úplně uzavřen. Jakmile to situace dovolila, řídili policisté dopravu kyvadlově, neboť se u místa nehody tvořily v obou směrech dlouhé kolony aut. V úterý v pět hodin ráno byl zaklíněný kamion vytažený zpět na komunikaci a poté byl hlavní tah opět plně průjezdný.

 

23. srpna 2016, por. Mgr. Lucie Javoříková

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem