Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda u obce Holín

JIČÍNSKO - Mladá řidička zaplatila střet vozidel životem. 

Dnešní podvečer se na Jičínsku bohužel nesl ve znamení tragické dopravní nehody, při které zemřela čtyřiatřicetiletá řidička a další tři osoby byly zraněny. Čelní střet dvou osobních vozidel u obce Holín byl tak nešťastný, že jedno z nich bylo odmrštěno přímo do dráhy jedoucího nákladního vozidla značky Man. V tomto vozidle značky Škoda seděla čtyřiatřicetiletá žena se svým nezletilým spolujezdcem, který byl z místa nehody odvezen Záchrannou službou Královéhradeckého kraje do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Posádka druhého zúčastněného vozidla byla také zraněna a na místě si je do své péče převzali zasahující lékaři. Jediný, kdo vyvázl bez zranění, byl řidič kamionu.
Silnice číslo I/16 byla následně téměř čtyři hodiny neprůjezdná v obou směrech. Pravděpodobná příčina dopravní nehody je a bude předmětem dalšího šetření - policisté budou například zjišťovat, z jakého důvodu vjelo vozidlo Škoda do protisměru, kde se následně střetlo s vozem Volkswagen.
U všech zúčastněných osob, u kterých to bylo vzhledem k jejich zdravotnímu stavu možné, byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v krvi a u všech byla s negativním výsledkem.

kpt. PhDr. Ondřej Moravčík
18.12.2018; 19:40

Odkazy do noveho okna

DN Jičín

DN Jičín 

Detailní náhled

DN Jičín 2

DN Jičín 2 

Detailní náhled

DN Jičín 3

DN Jičín 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem