Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Tragická dopravní nehoda u obce Bílá na Českodubsku

LIBERECKO - Dnes krátce po půl páté ráno se u obce Bílá stala dopravní nehoda, při které havaroval 37letý řidič vozidla Peugeot 206, který na místě zemřel. 

Dnes krátce po půl páté ráno vyjížděli policisté k vážné dopravní nehodě, která se stala na silnici II. třídy č. 278 u obce Bílá na Českodubsku. Řidič vozidla Peugeot 206 jel ve směru od Hodkovic nad Mohelkou na Český Dub, kde po projetí levotočivé zatáčky vyjel z nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci. Zde následoval náraz do stromu a vozidlo se následně převrátilo na střechu. Nehodu oznámil na tísňovou linku 158 kolemjedoucí cyklista. Na místo se ihned dostavily všechny složky Integrovaného záchranného systému. Přes všechny oživovací pokusy však 37letý řidič svým zraněním na místě podlehl. V době šetření nehody řídili provoz na této komunikaci policisté, provoz byl sveden do jednoho jízdního pruhu. Po dobu zajišťování vozidla byl po dobu 15 minut provoz zcela uzavřen. Objízdná trasa byla přes obec Bílou. Předběžná škoda na vozidle je 60 tisíc korun. Policisté budou nyní zjišťovat, co bylo příčinou této dopravní nehody. Byla nařízena soudní pitva, která by měla určit, zda řidič neusedl za volant pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Vozidlo bylo zajištěno ke znaleckému zkoumání.

Od začátku letošního roku do současné doby přišlo na silnicích Libereckého kraje o život celkem 19 osob, z toho 11 na Liberecku.
 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
10. listopadu 2014

Odkazy do noveho okna

Tragická nehoda u obce Bílá

Tragická nehoda u obce Bílá 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem