Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická dopravní nehoda

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté pátrají po svědcích nehody. 

Dne 4. července 2020 krátce před sedmnáctou hodinou odpoledne, došlo na Mladoboleslavsku u obce Plazy na křižovatce silnice I/16 ve směru na Jičín k dopravní nehodě osobního vozidla s nákladním. Na místě během několika minut zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Devětatřicetiletá řidička osobního vozidla utrpěla při střetu zranění neslučitelná se životem. Její spolujezdec byl se zraněním převezen zdravotnickou záchrannou službou do mladoboleslavské nemocnice. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl a přítomnost alkoholu u něj policisté vyloučili dechovou zkouškou. Provoz na uvedené komunikaci byl omezen a policisty řízen kyvadlově. Místo dopravní nehody bylo průjezdné po dvacáté hodině večer.

Příčina i další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření mladoboleslavských policistů. Ti nyní žádají řidiče, kteří daným úsekem v inkriminované době projížděli, aby poskytli svá svědectví, případně záznam z palubní kamery svého vozidla. Volat můžete na telefonní číslo 724 124 283 nebo na linku 158.

Policisté opět upozorňují řidiče, aby respektovali a dodržovali dopravní předpisy a chovali se tak, aby neohrozili sebe, ani ostatní účastníky silničního provozu. Nejčastějšími příčinami jsou stále nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost a nedání přednosti v jízdě.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
5. srpna 2020


 

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem