Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Tragická dopravní nehoda

JIHLAVSKO: Řidička narazila s autem do stromu 

Dnes, v pátek 12. prosince, došlo na Jihlavsku k tragické dopravní nehodě. Při havárii zemřela třiašedesátiletá řidička.
 
Po páté hodině ráno přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo u obce Smrčná. Na místo okamžitě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému.
 
Řidička vozidla Škoda Felicia jela ve směru od Jihlavy na Smrčnou. Vyjela mimo vozovku a s automobilem narazila do stromu. Při dopravní nehodě utrpěla velmi vážná zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků na místě podlehla.
Policisté provedli šetření, místo tragické dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Na základě prvotního šetření zjistili, že řidička nebyla za jízdy připoutána bezpečnostním pásem. Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody policisté dále šetří.
 
 
Dnes ráno v době mezi pátou a osmou hodinou přijali policisté na Vysočině oznámení o jedenácti dopravních nehodách a dalších patnáct oznámení na špatně sjízdné komunikace z důvodu namrzlé vozovky. Situace se týká zejména silnic na Jihlavsku a Třebíčsku. Policisté by chtěli vyzvat řidiče, aby jezdili opatrně a snížili rychlost jízdy. Pro bezpečnost všech osob přepravovaných ve vozidle je nutné používat bezpečnostní pásy případně zádržné systémy.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
12. prosince 2014

vytisknout  e-mailem