Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

ÚSTÍ NAD LABEM - v letošním roce se jedná o třetí tragickou nehodu + další denní info 

Včera kolem 17 hodiny došlo na silnice I.třídy mezi Ústí nad Labem a Děčínem k tragické dopravní nehodě, při které zemřel 44letý řidič. K dopravní nehodě došlo tak, že 25letý řidič vozidla VW Transporter 7HK jel ve směru na Ústí nad Labem, kdy u obce Povrly z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem Š-Felice combi. Řidič z vozidla Š-Felicie utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Řidič z vozidla VW Transporter byl lehce zraněn. V současné době se příčiny této nehody vyšetřují.

Ze stodoly zmizelo vybavení kuchyně
Dosud neznámý pachatel se v průběhu 3 dnů v katastru obce Malečov vloupal do stodoly, odkud následně odcizil nerezový průmyslový plynový sporák, chladící box a pult, průmyslovou myčku nádobí a nerezový gril. Svým jednáním majiteli způsobil škodu škodu kolem 85 tisíc korun.

Vloupání do tělocvičny
Neznámý zloděj se v průběhu noci na Severní Terase vloupal do školní tělocvičny, ze které následně odcizil stavební materiál v hodnotě kolem 72 tisíc korun.

Nakupující přišla o kabelku
Včerejšího odpoledne v hypermarketu v Trmicích okradl neznámý zloděj nakupující ženu. Poškozená udělala velkou chybu, že si svou kabelku odložila do nákupního košíku a věnovala se nákupu. Této chvíle zloděj využil a nepozorovaně kabelku odcizil. Žena tak přišla o doklady, peněženku, platební kartu, finanční hotovost, mobilní telefon, fotoaparát a další drobnosti v hodnotě kolem 12 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem