Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Tragická dopravní nehoda

Karlovarsko – Kriminalisté vyšetřují dopravní nehodu. 

Komisař kriminální policie zahájil úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání zločinu usmrcení z nedbalosti a přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. K tragické dopravní nehodě mělo dojít kolem půlnoci dne 23.12.2014, jednapadesátiletý řidič osobního vozidla BMW řídil po silnici I/6 ve směru od Bochova na Karlovy Vary, při jízdě se z dosud nezjištěných příčin střetl s neosvětleným jízdním kolem sedmdesátiletého cyklisty, který jel také ve směru na Karlovy Vary.
 
Řidič BMW se následně střetl s protijedoucím vozidlem VW Passat řízeného čtyřicetiletým mužem. Místo dopravní nehody bylo několik hodin uzavřeno a policisté zajišťovali objízdné trasy pro osobní i nákladní vozidla.  
 
Při dopravní nehodě došlo k usmrcení cyklisty a řidiče vozidla VW Passat. Dva členové osádky vozidla BMW byli letecky transportováni do FN v Plzni, další dvě osoby z vozidla byly převezeny do Karlovarské krajské nemocnice.
 
Příčina a míra zavinění všech účastníků je předmětem dalšího šetření kriminalistů, kteří přijmou na lince 158 jakékoliv informace o dopravní nehodě, jízdě neosvětleného cyklisty a dalších skutečnostech, které mohou policistům pomoci při vyšetřování této tragické dopravní nehody.
 
por. Ing. Pavel Valenta
24.12.2014

vytisknout  e-mailem