Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

HRADECKO - Při nehodě zemřel 40letý chodec. 

Včerejšího dne (17. 12. 2013) krátce před půl šestou odpoledne došlo v Hradci Králové v křižovatce ulic Akademika Bedrny a Pilnáčkova k tragické dopravní nehodě, při níž zemřel 40 letý muž.
K dopravní nehodě pravděpodobně došlo tak, že 63 letý řidič autobusu, jedoucí ulicí Akademika Bedrny, směrem z centra, odbočoval na křižovatce vlevo na ulici Pilnáčkova. V oblasti přechodu pro chodce v křižovatce došlo z dosud nezjištěných příčin ke střetu autobusu s chodcem. Chodec vlivem nehody utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl.
V autobuse se kromě řidiče nikdo jiný nenacházel. Řidič neutrpěl žádná zranění a nedošlo k zjevnému poškození autobusu. Alkohol byl u řidiče na místě vyloučen dechovou zkouškou. Zda chodec byl, či nebyl pod vlivem alkoholu, určí až výsledek nařízené soudní pitvy. Přesný průběh, okolnosti a příčina nehody jsou předmětem dalšího šetření hradeckých policistů.
 


Tímto žádáme případné svědky dopravní nehody, aby kontaktovali Policii České republiky na lince tísňového volání na čísle 158.

nprap. Jan Čížkovský
18. prosince 2013, 08:00

Odkazy do noveho okna

DN Pilnáčkova

DN Pilnáčkova 

Detailní náhled

DN Pilnáčkova

DN Pilnáčkova 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem